top of page

Modernas vīriešu virsjakas ziemas sezonai 2017: galvenās tendences

Ir īstais laiks uzzināt par rudens-ziemas tendencēm vīriešu modē un novērtēt virsjaku piegriezumus, kas ir sastopami modernu dizaineru kolekcijās 2017

Stepēta virsjaka

Šajā gadā modernās rudens-ziema 2017 kolekcijās lielā daudzumā ir sastopamas jakas, kas ir šūtas rombu, svītru vai kvadratveida rakstā. Dizaineri iesaka vīriešiem uzlaikot stepētu virsjaku mūsdienīgā pilsētas stilā, kam raksturīgas stingras līnijas un minimāls daudzums detaļu.

Ādas virsjaka

Šis jaku veids vienmēr būs modē - tās izceļ vīrišķību un piešķir brutālismu savam īpašniekam. Šajā sezonā dizaineri iesaka izvēlētis tās, kas līdzinās baikerstila ādas jakām.

Parka

Neapšaubāmi, līdera pozīciju šajā sezonā ieņem parka, kas prezentē casual stilu. Šis apģērba elements nevar nebūt modē, kamēr ikdienā sastopamies ar mitriem un vēsiem laikapstākļiem. Svarīgākās prasības šī veida virsjakām: uzšūtas kabatas, siltināta odere, ravējslēdzējs un aizdare ar pogām, kapuce un garums, kas sniedzas līdz gurnu vidum. Šajā ziemā parkas krāsa var būt jebkāda - no ieturēti bēšīgas līdz kliedzoši sarkanai. Attiecīgajā jautājumā dizaineri ļauj mums pašiem izdarīt izvēli, piedāvājot plašu toņu diapazonu.

Dūnu jakas ar kažokādas kapuci

Sportiska stila apģērba cienītājiem derēs dūnu jaka, kas nav pametusi modes virsotnes jau vairākas sezonas pēc kārtas. Tā lieliski spēj aizstāt ziemas mēteli un pat kažoku. Vīriešu dūnu jaku svarīga iezīme nākamajā sezonā - košas krāsas un kapuce, kas dekorēta ar pūkainu kažokādu ar gariem sariem. Dizaineri rekomendē nēsāt to ar krāsainu šalli un masīviem apaviem.

Aitādas virsjaka

Mūsdienās ādas virsjaka ir augumam pieguļoša, īsa, vīrišķīga jaka, kas asociējas ar militārajiem pilotiem. Tieši aviatortipa jaka atgriezās modes tribīnēs šajā sezonā. Tā tiek piedāvāta brūnā, tumši pelēkā vai melnā tonī. Rāvējslēdzēja aizdare ir ļoti ērta, bet kažokādas apkakle neļaus nosalt gada aukstākajā sezonā.

Mētelis ar divrindu pogām

Klasika nemaz nedomā pazust no modes Olimpa - augstienē no jauna parādījies mētelis ar divrindu pogām ar stingru un lakonisku piegriezumu. Visaktuālākajiem no tiem ir garums līdz celim vai nedaudz augstāk, veidojot taisnstūrveida siluetu. Dizaineri nolēma izmantot respektablus audumus - stilīgus mēteļus šujot no vilnas vai tvīda.

Recent Posts

See All
Mūsu labākie piedāvājumi
bottom of page