top of page

Par Michael Kors


M. Kors dzimis 1956.gadā ASV. Viņš strādāja par pārdevēju un vēlāk atbildēja par pārdošanām vienā no modes namiem un kļuva par modes nama dizaineri. 1980.gadā M.Kors dibināja savu uzņēmumu. M.Kors nepārtraukti meklēja jauninājumus, lai radītu vienkāršu un izsmalcinātu apģērbu, kas atbilstu klientu gaumei, bagātām amerikāņu meitenēm, kurām patīk greznums un minimālisms. 1998.gadā modes nams Celine piedāvāja M.Korsam izdomāt jaunu apģērba līniju un tas viņam izdevās lieliski.

M.Korsam izdevās iekarot Parīzi, kas vienmēr ir atvērts jaunumiem, bet izturas pret to kritiski. No 2003.gada sākās Michael Kors kapitāla kustība. Daļa no kompāniju akcijām tika pārdota citiem lieliem uzņēmumiem, bet saglabājot zīmola vārdu. M.Kors apģērbs atšķiras ar greznumu un vienlaikus ar vienkāršumu.

Katru savu kolekciju viņš pasniedz kā sen pazīstamas viesiem lietas, bet ar savu “rozīnīti”. Apģērbs demonstrē klasisko amerikāņu stilu komplektā ar Eiropas eleganci un izsmalcinātību. M.Korsa apģērbs cilvēkus padara skaistus, jo šajā apģērbā viņi jūtās komforti.

Recent Posts

See All
Mūsu labākie piedāvājumi
bottom of page