top of page

Ar ko nēsāt mēteli melnā vai brūnā krāsā?

Ar ko nēsāt mēteli melnā krāsā

Mētelis melnā krāsā nekad neiziet no modes. Tas nav nekāds pārsteigums, jo tas piestāv praktiski ikvienai sievietei, tas ir ļoti praktisks, vizuāli padara mūsu figūras slaidākas, kā arī piestāv pie jebkuras krāsas apģērba. Šis universālums atsevišķos gadījumos var izspēlēt ar mums ļaunu joku. Jo mēs taču vēlamies vienlaicīgi izskatīties gan stilīgi, gan eleganti, gan arī izcelties uz pārējo fona. Kā izcelties uz apkārtējo fona melnā mētelī? Šo problēmu atrisināt palīdzēs unikāls un interesants modelis vai aksesuāri.

Dodoties vakarā uz teātri, restorānu vai randiņu, vislabāk izvēlēties garu mēteli. Zem šāda mēteļa var pavilkt īsu kleitu, kā arī garš mētelis neļaus Jums nosalt. Runājot par apaviem, kas piestāvēs pie gara mēteļa, tad šeit jāņem vērtā daudzu gadu garumā pārbaudīts noteikums: jo garāks mētelis, jo īsāki apavi. Tas nekādā gadījumā nav saistīts ar papēžu augstumu, jo tieši pie gariem mēteļiem vislabāk izskatās apavi uz augstiem papēžiem.

Daudzas no jums interesē atbilde uz jautājumu, ko īsti nēsāt pie klasiska melna mēteļa. Patiesībā tieši klasiskam melnam mētelim pastāv neskaitāmi varianti. Klasisks melns mētelis lieliski izskatīsies kopā ar spilgtiem un nestandarta aksesuāriem. Bet tik pat labi Jūs varat visu apģērbu ieturēt klasiskā stilā, tas arī vienmēr ļauj izskatīties lieliski. Spilgtu aksesuāru un apavu kombinēšana ar klasisku melnu mēteli un neitrālu kleitu – tā vienmēr ir nekļūdīga izvēle. Taču Jūs varat droši eksperimentēt, jo šeit var izrādīties ļoti veiksmīgi paši negaidītākie varianti.

Vēl vajadzētu ņemt vērā to, ka garš un klasisks melns mētelis padara tās nēsātāju solīdāku. Tāpēc jaunām meitenēm ieteicams izvēlēties īsus mēteļus. Mūsdienu mode piedāvā visdažādākos modeļus un griezumus. Pie īsiem modeļiem lieliski piestāv īsi svārki un visu iecienītās džinsa bikses. Šeit lieliski iederēsies spilgti aksesuāri. Pie melna mēteļa var izvēlēties šalli jebkurā krāsā, izņemot melnu – tad būs pārāk daudz melnās krāsas. Izvēloties šalli, pievērsiet uzmanību saviem iecienītākajiem toņiem, kā arī apavu un aksesuāru krāsām.

Ar ko nēsāt mēteli brūnā krāsā

Diemžēl šo krāsu nav pārāk iecienījušas daiļā dzimuma pārstāves. Taču, pateicoties brūnās krāsas toņu daudzveidībai, ikviena no jums var izvēlēties sev tieši to toni, kurš jums ideāli piestāvēs un izdevīgi izcels izskatu. Psihologi iesaka izvēlēties apģērbus brūnos toņos, jo tieši šī krāsa palīdz atjaunot garīgo līdzsvaru un palīdz izveidot labas attiecības ar apkārtējiem.

Ar ko tad īsti nēsāt mēteli brūnā krāsā? Daži brūnie toņi ir tik dziļi un piesātināti, ka kombinācijā ar veiksmīgu klasisko modeli var izskatīties ļoti grezni. Taču šeit ļoti svarīgi prasmīgi izvēlēties apavus un aksesuārus. Mūsdienu modes tendences ļauj apvienot tumši brūnu ar melnu vai gaiši brūnu toni. Melni apavi un aksesuāri kombinācijā ar brūnu mēteli – tā ir visīstākā elegantā klasika. Par visefektīvāko brūnās krāsas papildinājumu stilisti uzskata tumši zilo un gaiši zilo krāsu. Piemēram, var izvēlēties šalli gaiši zilā krāsā, bet somiņu tumši zilā krāsā. Ar apaviem melnā vai brūnā krāsā šāds apģērbs izskatīsies samērā stilīgi un eleganti. Savukārt gaiši brūnu mēteli var lieliski kombinēt ar apaviem un somiņu tumšos toņos. Šādā gadījumā lieliski iederēsies džinsa bikses un svārki tumšos toņos, vai arī kleitas sulīgos toņos. Šallei vai lakatam jābūt ļoti neitrālos vai tieši pretēji – ļoti sulīgos toņos.

Pēdējos gados ļoti aktuāla ir sekojoša tendence – brūns mētelis kombinācijā ar šalli un zeķēm ļoti spilgtos toņos. Tas tik tiešam izskatās ļoti skaisti un interesanti. Tā ir lieliska iespēja izcelt savu individualitāti. Tikai apaviem šajā gadījumā jābūt melnā vai tumši brūnā krāsā.

Protams, iepriekš minētie varianti ir tikai neliels piliens milzīgā jūrā. Nebaidieties meklēt un eksperimentēt. Jūsu intuīcija – tas ir galvenais cenzors un indikators. Pats galvenais jautājums, uz kuru jāmeklē atbildi jauna apģērba izvēles laikā: „Vai Jums patīk savs atspulgs spogulī?”. Ja atbilde ir apstiprinoša – tad tas nozīmē, ka viss ir vislieliskākajā kārtībā.

Recent Posts

See All
Mūsu labākie piedāvājumi
bottom of page